Agurkesalat
Avocado med rejer
Bankekød
Benløse fugle
Biksemad
Brunkål
Brændende kærlighed
Champignonsuppe
Drueagurk/Rødbede
Drømmekagen
Flæsk og persillesovs
Flæskesteg
Flæskeæggekage
Frikadeller
Grunddej til småkager
Gule ærter
Gullasch
Hamburgerryg - kogt
Hummersuppe
Kartoffelsalat - varm
Kartofler
Koteletter
Melon & spegeskinke
Mørbradbøf med løg
Nøgle- eller stegeben
Oksesteg
Rejecocktail
Signes æblekage
Skipperlapskovs
Squashkage
Tomatsalat
Tunlagkage
Æbleflæsk
Æg
Opskrifterne er beregnet til en god middag for to-tre personer og måske er der endda lidt til overs til næste dag.
God fornøjelse med madlavningen.
Tilbage til hovedsiden