Champignonsuppe

  • ½ kg champignoner
  • 20 g smør eller margarine
  • 2 finthakkede skalotteløg
  • 2 spsk mel
  • 1¼ l suppe
  • 2 tsk salt + ¼ tsk hvid peber
  • 1 dl piskefløde
  • 2 spsk citronsaft
  • evt. 2 spsk tør sherry
  1. Rens svampene og skær dem i tynde skiver.
  2. Damp løgene i fedtstoffet, til de er klare.
  3. Drys mel over og rør til alt melet er opsuget.
  4. Tilsæt kogende suppe lidt efter lidt ved konstant omrøring.
  5. Tilsæt salt, peber og champignonskiverne.
  6. Rør fløden i suppen.
  7. Lad den småkoge i 10 minutter og smag til med citronsaft og evt. sherry.
This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.