Drømmekagen

  • 300 g sukker og 3 æg
  • 250 g mel
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanillesukker
  • 50 g smør eller margarine
  • 2 dl mælk
  1. Æg og sukker piskes over kogende vandbad til en tyk masse.
  2. Melet, hvori bagepulver og vanillesukker er sigtet, blandes forsigtigt i.
  3. Mælk og fedtstof koges og blandes nu forsigtigt i den piskede masse, der hældes op i en smurt og melet bradepande.
  4. Bages midt i ovnen ved 200o i ca. 20 minutter.

Fyld:

  • 125 smør eller margarine
  • 100 g kokosmel
  • 250 g mørkt puddersukker (farin)
  • ½ dl mælk
  1. Fyldet smeltes sammen i en gryde.
  2. Når kagen er bagt, fordeles det straks på kagen, som igen stilles i den varme ovn ved 220o grader og bages i 5 minutter.
This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.